Начало > Новини > Съдържание

Защо кърпичките може да са лоши за вашето здраве и други бельо факти

Nov 21, 2017

За повечето от нас, избора на бельо сутрин просто поставя ръцете ви в чекмедже. Това просто поведение обаче има здравен ефект и трябва да бъде спряно. Например, знаете ли, че трябва да имате двойка определени спортни бельо? Или ремъците може да ви заразят с риск от инфекция?

1. Трябва да изберете вашето упражнение внимателно.

Време е да инвестирате в чифт тренировки.

Да, знаем, че е разочароващо да купуват още още бельо. Но носенето на дантелените ви кърпи направо от офиса до фитнеса може да ви изложи на риск за инфекция.

Първо, важно е да носите дихателни столове по време на тренировката. Вземете за ликра или памук вместо дантела или сатен - последната капка влага, която може да доведе до инфекция с дрожди. На второ място, прескочете ремъците. Макар че те са чудесен начин да се избегнат линиите на чорапогащи в йога панталоните, теглите могат да доведат Е. coli от задната си част до предната част, докато се движите. Кажете чао на UTIs и проверете някои безшевни и хип-hugger стилове тук.

2. Командосът за лягане може да бъде начинът, по който да отидете.


Наистина ли трябва да проветряваме нашите най-ниски райони, докато спим? Проучването казва: може би.

Като цяло жените не се нуждаят от сън в гола. Но за жените, които страдат от вагинално възпаление, вулвит, вагинит или гъбични инфекции, сън без бельо може да помогне. Бактериите процъфтяват в тъмни, топло, влажни зони, правейки бельото ти идеален дом. Отстраняването позволява всичко да диша и издухва.

3. Това каза, че все още трябва да носите бельо през деня.


"Няма бельо, което да причини редица други проблеми, особено защото облеклото не е склонно да има лайнер", казва д-р Ракел Б. Дардик за Grandparents.com. "За една, ако носите панталони, шевът седи право в областта на вулвата и постоянно ще търкат района. Ако носите рокли или поли, няма нищо, което да абсорбира влагалището. "