Начало > Новини > Съдържание

Плат ликра (ликра) от знания!

Jan 23, 2017

Ликра е Съединените щати du Pont стартира нови влакна, в момента, толкова дълго, колкото те използват ликра дреха виси с триъгълник етикет, този етикет е също символ на високо качество. Така, ликра предимство къде е то? Според качествата на DuPont компания описание, ликра и традиционните еластични влакна е че itand #39; s разтягане до 500 % и връща непокътнати. Тоест влакна лесно може да се разпъва, отговор но държеше на повърхността на тялото, задължителни за човешкото тяло е много малък. Ликра влакна може да се използва с всяка тъкан, включително вълна, лен, коприна и памук за увеличаване на материала до дейностите по-гъвкави, еластични и насипни природни характеристики, кожата. И за разлика от повечето ликра и ликра, тя има специална химическа структура, на мокро в мокро топлина печат пространство не ще мухъл.

Така че Leica е наречен andquot; friendlyandquot; фибри, не само защото тя може напълно с естествени и синтетични влакна заедно и може също да увеличи комфорта на плат или облекло, корсети, упражнява свободно и обслужва живот.

Ликра (ЛИКРА), е изключителен DuPont произведени синтетични еластични влакна, са свободни да се простират на 4 до 7 пъти а след външни освобождаването, бързо да отговори на първоначалната си дължина. Не може да се използва самостоятелно, както и всякакви други естествени или синтетични влакна преплетени. Тя не променя външния вид на плата, е вид на невидима влакна, могат значително да подобрят производителността на тъкани. Leica трябва супериорна удължение. За трикотаж и множество удължен това се решава от плата, стречинг обратно от еластичен ликра. Тя е вплетени в тъканта на ликра е меки в посока, като основна (права линия) и вътъчна (хоризонтална линия). Се възползвали от панталон, че дебатът за гъвкавостта и двупосочни еластична материя с ликра в двете посоки предоставят голям комфорт и свободното движение. Следователно в панталони, якета, womenand #39; s облекла включват ликра, гънки могат да бъдат лесно автоматичен отговор, повече лъжичка Plaza и по-малко деформация, умно и лесно, не се колебайте до новия орган. Дори плътно произведени костюми, сака и така нататък, е не никакво чувство за спешност и нечетлив, тениски, панталони, трикотажни платове, като добавянето на малко бельо ликра, бодибилдинг, годни и удобни, носят участък свободно, да се движи.

Leica обхват много широк, може да добавите допълнително удобство за всички видове облекла, включително бельо, потребителски сака, костюми, поли, панталони, трикотаж и т. н. Той значително подобрява тъканта мекота, drapability и гънки капацитет, подобрява комфорта и годни на облекло, всички видове дрехи да се покаже нова жизненост, особено в DuPont и обща развитие на секретариата на Международната вълна от ликра и вълна смесени материали. 20 век и XXI век текстилната промишленост с напълно нова концепция.