Начало > Новини > Съдържание

Закупуване на дрехи за бебето съвети

Jan 23, 2017

Общи познания за облекло

Ако описанието на размери на облекло, се уверете, че да се гарантира, че децата могат да използват най-малко 2 месеца време. Малко по-възрастните деца wonand #39; грижа за дрехи, всъщност малко по-големи дрехи по-подходящо, защото децата ще растат в много кратко време.

Купи миене и боядисване на дрехи.

Се уверете, че купувате рокля не засяга използването на памперси, пелени donand #39; т трябва да се свали много дрехи. Купи губим кърпа трико да прекарват пред чатала или чатала с метални бутони.

През определен период от време след като бебето се роди, тя е най-добре да се носят рокли, така че когато променяте едно да се вдигне нагоре дрехи, можете да.

Най-добрите има широко отворени пред дрехи или дрехи с отворена яка, защото децата donand #39; т нещо като нещо за покриване на лицето си.

Отворена отпред да обличам, нося на разстояние, не обърна към детето.

Материали трябва да бъде меко и удобно облекло, шевове не трудно. Преди да купите, Проверете размера на деколтето и талията. Кога да купуват бебешки кърпи за деца, това е най-добре да купи памук или вълна фланела, ако закупуване кърпа, се уверете, че текстурата е меко и удобно.

Купуват по-малко запалими дрехи.

Не купуват дрехи с дантела, деца може да постави ръцете си до дупка.

Не трябва да бъдат закупени в бяло и бели дрехи, чисти. Децата обичат да носят ярки дрехи или мек цвят традиционни дрехи.

Ако дадеш дете да си купи шапка, се уверете, че имате ремъци, ако няма лента, не забравяйте да лента на шевовете. Повечето от децата не обичат да носят шапка, ако не ленти за закрепване, децата се извади от шапката.

Яка зад облекло с метални бутони за по-дълго време. Когато дрехите стават часове, зад металната бутоните не може, тогава ние можем да през главата.

Други дрехи

Най-трябва да си купите дрехи според собственото им икономическо положение и могат да бъдат лични вкусове. Деца не трябва непременно да се носят рокля, обаче, има някои дрехи за бебето. Например през лятото, е най-подходящото облекло трябва да бъде памучни тениски и къси панталони или други Памук облекло. През зимата най-доброто облекло е спортно облекло и тензух, вместо анцуг. Когато едно дете е ходене, childrenand #39; s облекло childrenand #39; s безопасността трябва да бъде гарантирана, коляното трябва да се сгъсти. Същото като преди, childand #39; s дрехи, за да осигури удобство при смяна на памперси. Тъй като детето е на линия сега, той wonand #39; т лежат тихо, така че облеклото трябва да се измие лесно.

Обърнете внимание на размера на панталона крак, деколте и маншети, планират следващия път да си купя рокля размер. Скоро да може да се научи да измери големината на childrenand #39; s дрехи, ако вие знаете какъв размер да купуват дрехи, youand #39; d по-добре купи дрехи в childrenand #39 s височината и теглото стандарти, вместо да купуват дрехи на възраст на детето. Различните страни имат различни стандарти за рокля размер, толкова неясни, ако местно облекло размер стандарт, не забравяйте да попитате търговеца да попитам. Ако точният размер на не дрехи, не забравяйте да попитам за дрехи може да бъде заменен.

Бельо и спално облекло

В началото, няма нужда да се прави разлика между деня и нощта дрехи, пижами са най-подходящите catsuit. Тъй като децата пораснат, децата носят пижами в леглото много удобни. Ако времето е студено, бебешки спален чувал е по-добре, може да предотврати деца се загледа.

Ако ви дам децата пуловера трябва да обърне внимание на деколтето-голям, така че лесно да избледнее. Светъл цвят дрехи модели.