Начало > Новини > Съдържание

Предимства на ликра в дрехи

Jan 23, 2017

1, много гъвкава и лесна за деформация

Ликра може да подобри еластична тъкан, която може да се използва във връзка с разнообразие от различни влакна, естествени или синтетични влакна, която ще промени външния вид на плата. Вълна + памук плат е не само добър, но има по-добра форма, форма на задържане, портиерна и измити, износени, памук + памук ликра не само предимствата на удобни, дишаща и също така отчита памук не разполага с добра гъвкавост, трудна деформация характеристиките, като тъканта повече затвори-монтаж, монтаж, меки и удобни. Ликра облекло добавя уникално предимство: личен комфорт, движение и ще се запази непроменена.

2, може да използвате всеки плат ликра

Ликра може да се използва за памук, трикотажна материя, двустранен руното плат, коприна Поплин, найлонов плат и памук плат и различни.

3, комфорта на ликра

През последните години, на мода нежен хора на cityand #39; s зает и конкурентни дросели, им ежедневни дрехи, които излизат заедно с тях и при отглеждането на превръзка подходящо в същото време, единството на нуждите и комфорт. И облекло от ликра, има характеристиките на комфорт и припадък, движение, отговаря на нуждите на хората в съвременното общество да се облича дрехи.