Начало > Изложба > Съдържание

Защо женското бельо е предимно триъгълно, а мъжкото предимно боксерско?

Dec 26, 2019

Защо женското бельо е предимно триъгълно, а мъжкото предимно боксерско?


Тъй като мъжете обикновено се нуждаят от по-разхлабено бельо, за да се гарантира, че половите органи могат да се отпуснат добре и да не причинят недостатъчно кръвоснабдяване поради прекомерно стягане. Например, кожата на скротума може да се отпусне според температурните промени. Когато температурата е висока, тя ще стане рохкава и няма да се доближи до тялото. Когато температурата е ниска, тя ще се свие, за да се гарантира температурата. Ако е прекалено стегнато, ще повлияе.

И защо жените са по-кратки? Всъщност, строго погледнато, гащетата са основният вид бельо. Боксерките са разработени за научна защита на мъжките полови органи. На първо място за жените няма мъжки генитален проблем и второ, тази форма е да улесни поставянето на подложките. Поради различната физиологична структура, бельото на боксер е по-удобно за момчета и няма да държи стоките на момчетата твърде плътно.

Гащетата и гащите са по-плътни и удобни за момичета, но когато сте в онези дни от месеца, трябва да носите боксьор, за да улесните носенето на специални документи. Изберете какво харесвате според собствените си предпочитания. Има много видове, като тъкани, модален бамбуков въглен, памук, лайкра, имитация на кожа, триъгълници, T панталони, панталони C и т.н. Гащетата са стегнати, а краищата директно контактуват с корените на бедрото. Ако лятото Потете повече, лесно е да отглеждате трихофития на бедрата и да предпазите дългите мулета. Боксерските панталони са по-свободни, което може да облекчи натиска в долната част на дупето. Той няма да има забележима ивица на ръба на бикините, а също така ще намали усещането за сдържаност и триене. Той може да поддържа въздушния поток и е по-подходящ за мъже. Но си струва да се отбележи, че човек не трябва да преследва разпуснатост, твърде разхлабеното бельо ще загуби първоначалния си смисъл и ще загуби ролята на защита на гениталиите.

При дизайна на боксерки, устата на панталоните ще бъде преместена надолу, за да поддържа плавно течащите ханша и няма да предизвиква белези на бикини. Безпроблемният дизайн няма да ви накара да се чувствате неудобно заради актуалното бельо. Освен това, боксерското бельо е по-подходящо и за спортно облекло, което може да защити мускулите на горната част на краката.

Мъжете сякаш са свикнали с небрежния живот. Гащетата също се носят небрежно, докато момичетата са различни. Те се отнасят по-внимателно към живота и избират бельо от различни аспекти като стил, усещане и цвят, за да постигнат най-удобното състояние. , За текстура, малко бикини, не гледайте само парче плат, но това е най-близкият ви и най-близък приятел!