Начало > Изложба > Съдържание

Кое е най-важното при закупуването на мъжко бельо?

Sep 21, 2019

Кое е най-важното при закупуването на мъжко бельо?


1. Мъжкото бельо не трябва да бъде прекалено стегнато


Освен цвят и текстура, мъжете не трябва да избират прекалено плътно или херметично мъжко бельо, за да избегнат прекомерно триене между тестисите и бедрата и панталоните или да доведат до повишена температура на тестисите, което влияе върху производството или качеството на спермата.


2. Мъжкото бельо трябва да бъде внимателно измито и проветрено


Новото бельо за мъже трябва да се глади с вряла вода, преди да се носят, за да се отстранят вредните вещества, които могат да останат върху мъжкото бельо. Ако миете мъжко бельо с пералня, най-добре е да го сложите в торба за пране и да избягвате да го миете същото като чорапи. Ако миенето на ръце не е твърде трудно, не добавяйте белина или дезинфектант, в противен случай лесно ще повредите материала на мъжкото бельо. Когато проветрявате мъжко бельо, по-добре е да го поставите плоско и да го проветрите, така че мъжкото бельо да може напълно да контактува със слънчевото греене и след известно време да обръща мъжкото бельо, така че мъжкото бельо да бъде напълно облъчено от слънчевата светлина, играейки бактерицидна роля. Също така се опитайте да не използвате сушилнята.


3. Колкото по-естествен е цветът на бельото за мъже, толкова по-добре


Мъжки експерти казват, че поддържането на репродуктивното здраве започва с избора на добър чифт мъжко бельо и правилното им носене. Когато избираме мъжко бельо, трябва да вземем предвид много аспекти. От цветна гледна точка, мъжкото бельо е най-добрият избор на естествен цвят. Боята за тъмно мъжки бельо е донякъде токсична; твърде бели мъжки бельо също се подозира за прекомерно избелване, химикали и контакт с кожата може да се абсорбира. Следователно естественото мъжко бельо е много по-безопасно.


4. Пазете мъжкото бельо от памук сухо


В Китай повечето мъже са свикнали да носят памучно мъжко бельо. Въпреки това, експертите изтъкват, че за тези, които са склонни към изпотяване, особено за мъжете, които често шофират, мъжкото бельо от памук не е лесно да изсъхне, въпреки че абсорбира пот, а контактът с кожата с мокро облекло дълго време е склонен към подуване, сърбеж , обрив или скротална екзема. Ето защо, ако искате да носите чисто бельо от памук, е много важно да поддържате мъжкото бельо сухо. Това не е ли добър отговор? Осемдесет цента е толкова трудно да се получи. Те са отговорили на десетки въпроси.

High-Grade Commercial Funny At Costco Men's Underwear