Начало > Изложба > Съдържание

Какво е тениска?

Dec 16, 2019

Какво е тениска ?


Тениска, известна още като тениска, е с произход от САЩ; тъй като е подходящ за мъже, жени, възрастни и млади, скоро стана популярен в целия свят.


Тениска с китайско име с чуждестранно име произхожда от САЩ, известна още като културна риза, тениска


Известен също като културна риза, тениска. Украсена със специфичен модел или текст, кръгла шия, къс ръкав, предимно трикотажен памук. Тениската е транслитерация на „тениска“ с запазена английска буква „t“. Може би тениската е проникнала в ежедневието на хората твърде дълбоко. Тази смесена китайска и английска дума не звучи толкова екзотично.


Бялата тениска е вид бельо. През 1951 г. Марлон Брандо се появява в Streetcar Named Desire, продуцирано от холивудските DreamWorks в тесна бяла тениска. Тениската с малко груба мъжественост и лоша усмивка направи тениската да изпъкне внезапно. Други холивудски звезди като Джеймс Дийн и арт Карни също направиха тениските по-привлекателни.


Тениските са принадлежали на бедните и са били разглеждани като символ на пролетариата. Постепенно тя беше приета от средната класа. Тениските играят водеща роля в модата на уличните дрехи. Дизайнът и текстът на тениската могат да бъдат отпечатани, стига да мислите за това. Хуморът, подигравките със себе си, сатирата, възмутителното желание и необузданото настроение са свикнали да отдушват.


Тениските са предпочитани и от политическите активисти. Няма облекло като тениска, което ясно да изрази техните възгледи и позиции. През 1973 г. „Женски дрехи ежедневно“ публикува статия, в която нарича тениската главен говорител на антикултурата през същата година. Но също така бе подчертано, че опитите за постигане на политически цели с тениската са твърде тривиални. Той написа саркастично: „Как можеш да очакваш хората да слушат тениската ти, ако не слушат?“? "


Във всеки случай символичното значение на тениската анти-традиционна, анти-институционална и антикултурна е избледняла и тя се появява във всяко кътче на света като ежедневно облекло. Тениската не е на мода в костюм. Това е естествен партньор с дънки. Не можете да преброите какво може да съвпада тениската, но можете да кажете само това, което не може да съвпада. Тениската е популярна, пълна с атмосферата на цивилни. Повечето от актьорите през 1998 г. го използват като костюми. Тениската е най-модерната. Cdvin Klein и Ralph Lauren многократно рекламираха тениски мъжки модели. Момичета с боядисана коса и обувки в часовника на g-shop също обичат да носят къса и стегната психеделична тениска.