Начало > Изложба > Съдържание

Тъканта на мъжкото бельо е много важна.

Dec 13, 2019

Тъканта намъжко бельое много важно



Проучването установи, че химични влакна долни гащи могат да причинят мъжки Олигоспермия и хвърлят сянка върху плодородието. Неговите изследвания данни показват, че броят на сперматозоидите при мъжете, носещи чисто полиестерно бельо намалява значително от 40% до 14 месеца, докато това при мъжете, носещи половин памук и наполовина полиестерно бельо намалява от 9% до 10 месеца, докато това при мъжете, носещи чист памучно бельо не се променя. В допълнение, повечето от мъжете, които са имали сперма промени се връщат към нормалното след заместване на тяхното Химическо влакно бельо за 4-8 месеца. Полиестерни долни гащи могат временно да инхибират сперматогенезата. Тя може да повиши температурата на тестисите, да намали нивото на плазмените хормони и да индуцира Олигоспермия.




Това е едно от последствията от носенето на долни гащи по погрешка: причинявайки безплодие и лишаването ви от правото да бъдете баща. Но проблемът с бельото е не само за несемейни мъже, които да обръщат внимание. Д-р Шафик също предупреждава онези мъже, които вече са станали бащи: полиестер като химически влакна плат ще генерира електростатично поле в пениса тъкан, отслаби мъжката сексуална функция, и дори да ви направи връзка с студен секс.




Трябва ли памучното бельо да е безопасно? Не е задължително. Ако сте дебели и изпотени, особено ако шофирате много, памучно бельо може да предизвика кожни заболявания като екзема и бодлив топлина. Тъй като въпреки че чистият памук поглъща пот, не е лесно да изсъхне и бактериите могат да растат, когато често са мокри. Освен че ви носи мокър дискомфорт, той може също да причини "неприятности" в перинеума, като зачервяване, подуване, сърбеж и т. н., което ще стане ваш проблем.