Начало > Изложба > Съдържание

Трябва ли да нося боксьори?

Dec 04, 2019

Трябва ли да нося боксьори?


Резултатите дават прости съвети за мъжете, които планират да имат деца, казаха изследователите. Според изявление на Lidia Minguez Alarcon, научен сътрудник в училището за обществено здраве „Chen Zengxi“ от Харвардския университет, авторът на изследването, резултатите показват, че когато мъжете и техните жени планират да заченат, те могат да направят някои промени, като направят сравнително лесно възможности за избор.


Други експерти обаче заявиха, че не биха посъветвали мъжете да носят боксьори. Вайджи каза, че е доволна от изследванията, но не знам дали трябва да предложа смяна въз основа на изследването. Когато мъжете имат затруднения в отглеждането на потомството, се надяваме, че има други методи за намеса, които са подкрепени от някои по-важни научни теории и данни.


Д-р Майкъл Айзенберг, директор на мъжката репродуктивна медицина в Медицинското училище в Станфордския университет, е съгласен: „Обикновено препоръчвам на мъжете да изберат най-удобното бельо, но ако смятат, че един вид бельо е по-горещо и стегнато, другият може да е повече подходящ за тях. "


Независимо от това Айзенберг каза, че ако резултатите от други проучвания са в съответствие с това последно проучване, тогава смятам, че е необходимо да се обсъди този въпрос с всички пациенти от мъжки пол и да се привлече тяхното високо внимание. През 2016 г. Айзенберг и колегите му проведоха проучване на 500 мъже и откриха, че без значение какъв тип бельо носят мъжете, двойките забременяват почти по едно и също време.


Също толкова важно, проучването не е взело предвид фактори, които могат да повлияят на температурата на тестисите, като вида на тъканта на долни гащи или дали мъжете носят тесни дрехи, отбелязват изследователите. Айзенберг каза, че ако мъжете имат затруднения с бременността и раждането, те трябва да отидат на лекар, за да преценят рисковите фактори от проблеми с раждането.