Начало > Изложба > Съдържание

Мъжко бельо стил:

Dec 06, 2019

Мъжко бельо стил:


С изключение на това, че не носите нищо, боксерът е най-торбестите бикини, които можете да намерите. По това време мъжете от западния отаку обичат да държат голям кок, да дъвчат пържени картофи, да носят чифт боксерски шорти и да гледат токшоуто на дивана. Тъй като този вид шорти наистина е в кухнята и извън залата, така че има двойните функции на бельо и пижами. Сега обаче тя е постепенно изоставена от градските мъже, които обръщат повече внимание на образа и качеството на живот.


Не е подходящо да носите боксьори, когато спортувате. В допълнение към своята разхлабеност, тя не може да осигури необходимата спортна защита за важни части, а допълнителната материя също ще повлияе на свободата и комфорта при спортуване. Но си струва да споменем, че боксьорът е единственото бельо, което може да бъде персонализирано, а марката специално предоставя услугата да бродира вашето име.


Гащетата са общ стил. Мъжете, които харесват стандартните панталони, обикновено са консервативни и не са добре да се адаптират към променящия се имидж. Основната му форма е бяло или черно и бяло, което е най-популярната комбинация. Поради стегнатия си дизайн не е лесно да се нагрява и изпотява, затова е отхвърлен от някои хора.


Но за някои хора трикотажните гащи са първият им избор. Например, мъжете с варикоцеле трябва да избират триъгълни долни гащи и е по-добре да са плътно в чатала, което може да намали налягането на венозно връщане.