Начало > Изложба > Съдържание

Избор на мъжко бельо - 10 предложения от експерти

Dec 13, 2019

Избор на мъжко бельо - 10 предложения от експерти1. За да отидете на работа, по-добре е да монтирате четирите ъглови бельота или Т-образни гащи, които могат да се „съчетаят“ с панталоните или дънките, които най-често се носят по време на работа.


2. Вкъщи свободните плоски панталони трябва да са първият избор. Предимството е, че половите органи, плътно притиснати в панталона, могат да се движат свободно. Най-добрият начин да се мотаете са Т-образни гащи, които могат да намалят триенето на половите органи, причинено от голямо количество активност (като ходене на дълги разстояния).


3. Когато спортувате, е по-добре да използвате спортните къси панталони с добра въздухопропускливост или чорапогащите с плътно прилепване и пропускливост на въздуха, които са подобни на плувните кутии. Целта е да се сведе до минимум триенето между бедрата, чатала и половите органи. Освен това, бельото, специално проектирано за спортисти, също е добро. Те се характеризират с триизмерна триъгълна чаша за поддръжка на половите органи и еластична за поддръжка на седалището отляво и отдясно, което може да направи задните части по-мъжествени.


4. За бизнес пътуване или пътуване, бельото за еднократна употреба от хартия или памук е най-добрият избор. Освен това може да се обмисли и общото бяло бельо.


5. Предпочита се да спите в боксерки или плоски панталони или спортни шорти с мрежест дизайн.


6. Онези, които са дебели и потни, особено тези, които шофират сами, не трябва да носят често чисти памучни гащи. Те трябва да избират тъкани, които се чувстват гладки, абсорбиращи потта и лесно се изсушават (като плат от корейска коприна). Ако е необходимо, трябва да се използват бельо с чиста памучна подложка на ключови части, за да се избегне усещането за мазно. В допълнение, един вид плат, наречен modale, има удобно усещане за ръка, което е доста подобно на текстурата на чистия памук, а скоростта на абсорбиране и отделяне на вода е 50% по-висока от тази на обикновения чист памук, което също си струва да препоръчате ,


7. Мъжете с дебели крака са подходящи за носене на къси панталонки с вилица, което може да направи краката им да изглеждат по-стройни.