Начало > Изложба > Съдържание

Мъжко бельо

Jan 10, 2019

Мъжки тъкани за бельо включват памук, модал, бамбукови влакна, ликра, найлон, Coolmax (дишащи влакна), MERYL и т.н.


Памучен плат: памучно бельо има силна абсорбция на влага, но слаба овлажняване (не е лесно да се суши). Кожата е изложена на мокри дрехи за дълго време, която е предразположена към зачервяване, сърбеж, слюнка или скротална екзема и дерматит. Ето защо, ако искате да носите памучно бельо, трябва да осигурите сухота на бельото, мъжете, които са податливи на изпотяване, и мъжете, които шофират често, не са подходящи за носене на бельо с прекомерно съдържание на памук. В същото време еластичността на памука е слаба, а прилепването на памучното бельо е силно засегнато (неправилното носене може лесно да повлияе на нормалното развитие на гениталните органи на юношите), така че памучното бельо трябва да се добави с 5 ~ 10% спандекс (отгоре) spandex като DuPont) Като допълнителен материал, "Leica") подобрява еластичността на долните гащи и подобрява прилягането. Експертите за мъжко бельо на Davidarchy препоръчват на чувствителните на кожата и без пот потребители да избират памучни бикини с черен панталон.


Tactel (Nylon 66): Tactel е висококачествено найлоново влакно, произведено от DuPont на САЩ, наричано найлон. Найлонът прави тъканта мека и удобна, а добрата му хигроскопичност балансира разликата в влажността на въздуха и тялото, като по този начин намалява натиска върху тялото и регулира ефекта. Особено лек и лесен за поддръжка. Машинно пране, времето за сушене е три пъти по - бързо от памук, само трябва да бъде малко горещо или горещо, не е лесно да се деформира, със значителна способност против бръчки.

Модална тъкан: "Modal" всъщност е търговското наименование на тъканта, която е "регенерирано целулозно" влакно. Регенерираните целулозни влакна са по-меки от другите тъкани и имат по-добра здравина и издръжливост и имат значително по-висока влагосъдържаща способност от продуктите от чист памук.

Вземете за пример най-известната марка за регенерирани целулозни влакна "Lanjing Modal", чистотата на влакната е само 1dtex, а тънкостта на памучното влакно е 1.5-2.5dtex, а тънкостта на коприната е 1.3dtex, което показва, че е повече компактна. Мека; модален индекс на сухо съдържание е 35.6cn, обикновен памук суха индекс на якост е 25.6cn, силата му е много по-висока от чист памук, полиестер памук, така че е по-близо до износване. В допълнение, способността на Modal за влага е 50% по-висока от тази на памучните влакна, което прави тъканта суха и дишаща, което е благоприятно за физиологичния цикъл и здравето на човешкото тяло. Modal е чисто естествено влакно, получено от европейския храст. Експертите за мъжко бельо на Davidarchy препоръчват бикини за модални дрехи за потребители, които имат строги изисквания за бельо, особено тези, които се грижат за комфорта.


Ликра (Leica): Това е вид изкуствено еластично влакно, което DuPont Company изобретява и произвежда. Тя може да се разтегне 4 ~ 7 пъти свободно и бързо да се върне към първоначалната си дължина, след като външната сила се освободи. Не може да се използва самостоятелно и може да бъде преплетено с всяко друго изкуствено или естествено влакно.

Тъкани от бамбукови влакна: Все по-популярни тъкани за бельо, добре познатите марки от бамбукови влакна имат основно „Tianzhu bamboo fiber“. Много марки бельо в страната и чужбина, като например Davidarchy, са избрали Tianzhu Bamboo Fiber като основна тъкан на продукта. Tianzhu Bamboo Fiber е чиста естествена материя и суровината се извлича от естествен бамбук. В допълнение към финината на влакната, индексът на суха сила, влагосъдържащата способност е по-висока от обикновената памучна тъкан, има и естествена антибактериална, антибактериална, антимонова, дезодорантна и анти-ултравиолетова функция: антибактериално бамбуково вещество. за плътно прилепналите дрехи и притежава особено изключителна антибактериална способност. Степента на стерилизация на бамбуковите влакна в 12-те часа е 63-92.8%. Бамбуковите влакна имат UV пропускливост от 6 части на милион, а UV устойчивостта е 41,7 пъти по-голяма от тази на памука. В същото време бамбуковите влакна нямат никакъв свободен заряд, антистатичен и сърбеж.


Coolmax (дихателните влакна): високотехнологичното влакно на DuPont COOLMAX е четири-тръбно влакно, което бързо насочва потта и влагата от повърхността на кожата и я разпръсква във всички посоки, позволявайки по-бързо изпаряване на кожата и поддържане на кожата суха и комфортна. пъти. Тогава тялото се поти, повърхността на кожата и дрехите не оставят пот. Дълготрайни, освежаващи и дишащи, хладни през зимата и хладни през лятото. Тъканта е лесна за пране, не се деформира след измиване, лесна за сушене, лека и мека материя, без гладене и други характеристики, е най-добрият в света дизайнерски спортни бельо, предпочитан плат.


Meryl: Магическа комфортна тъкан с естествен ефект на промяна на цвета, изключително меко докосване, удобна и удобна еластичност, добра хигроскопичност и UV защита.


ELITE: Естествено еластична материя с добра естествена еластичност и мека ръка.


ICESTAR: ледената влагопоглъщаща материя, която използва хидрофилните свойства на EVOH, може ефективно да абсорбира влагата и да се охлади, за да се охлади тъканта. Уникалната структура на преждата прави тъканта плътна, естествена и мека.