Начало > Изложба > Съдържание

Класификация на мъжко бельо

Dec 09, 2019

Мъжка класификация под нивото на мъжете


Гащета - с висока талия и ниска талия. Предпочита се за хора с дебели крака, а също така може да бъде модифициран, за да бъде по-дълъг. Гащетата с ниска талия са по-секси от тези с висока талия.


Бельо с висока вилица (ниска талия)


Панталони с куршуми - името на панталоните с куршуми идва от BVD, тъй като формата на оригиналния пакет за долни гащи BVD е проектирана така, че да е с форма на куршум, което се е превърнало в общото име на мъжки триъгълници на долни гащи. Пътницата на панталоните от куршуми прилича повече на формата на куршум, както подсказва името. Предимствата на панталоните с куршуми могат да подчертаят видимото от мъжките гениталии.


Четириъгълни панталони не са подходящи за хора, чиито крака са твърде дебели или прекалено тънки. Но повечето хора избират този тип долни гащи.


Предимствата на боксерките са комбинирани с долни гащи с къси крака. Гащетата за боксерки са прости и привличащи вниманието, превръщайки се в символ на момчето от слънцето. Носете нещо тънко или стегнато, това ще накара панталоните да нямат следа от бельо;


Ремъкът е разделен на единичен и двоен. В дизайна на задната чатала има само една линия, която е единична Ding. Хората, които не са свикнали с това, ще се чувстват неудобно. Има два колана, разделени на бедрата и фиксирани от двете страни, тоест двойни вечери. Най-голямото предимство на тези два стила е отличната пропускливост на въздуха, която може да се адаптира към всяко енергично упражнение на носещия, и в същото време те няма да оставят следи при носенето на тесни панталони, което е любимото на модните мъже.


Стегнати еластични дълги долни гащи - дължината на крачолите достига до центъра на бедрата, което е от полза за стегнатите мускули на бедрата и оформянето на силно тяло.


Четири ъглови бикини - дължината на крака достига до горната част на бедрото, повечето от тях са от чист памук, разхлабени и нееластични и като цяло имат предно копче, защото няма усещане за притискане на задните части и краката , която е много популярна сред затлъстелите и възрастните хора.


Секси гащи - независимо от размера на хората, носенето им ще добави много забавление към вашия секс. Бельото е вид израз на любовта, който привежда любовта в състояние на опиянение и романтика. Представлява един вид романтика и интерес. Животът се нуждае от тези разкрасявания.