Начало > Изложба > Съдържание

Мъжко бельо класификация

Jan 10, 2019

Печата - висока талия комбинезони и ниска талия гащи. Това е приоритет за хората с дебели крака, и тя също може да направи краката по-тънки. Ниска талия гащи са по-секси от висока талия гащи.


Куршум с панталон - името на куршум панталон произлиза от BVD, защото формата на BVD чорапогащи Пакетът първоначално е проектирана във формата на куршум, ставайки общото наименование на мъжки триъгълник бельо. Чатала на куршум панталони е по-скоро като формата на куршум, както подсказва и името. Предимствата на носенето куршум панталони може да подчертае материални мъжки полови органи.


Боксьор панталони - хора, които са твърде дебела или твърде тънка не са подходящи за носене. Но повечето хора избират този тип бельо.

Четири ъгъла чорапогащи - комбинацията от предимствата на гащи и къси крака гащи, появата на плътно прилепнали бокс боксерки, стил е прост и привличащи погледа, става символ на Sunshine момче. Носенето на тънки или плътно прилепнали точки ще остави гащите без следи от бельо;


Ремъци - ремъци са разделени в единични и двойни. Има само един ред в гърба чатала, който е проектиран да бъде единствен, и хора, които не са използвани за него ще се чувстват неудобно. Има две ленти, които са определени от двете страни на задните части. Те са двойно панталони. Най-голямото предимство на тези два стила е че те имат отлични дишане и да се адаптират към всякакви усилени тренировки на ползвателя. В същото време те няма да оставят следи, когато носенето на тесни панталони. Мода мъж любимите.


Плътно прилепнали дълги крака гащи - дължината на панталоните достига центъра на бедрото, и ефекта на панталона е от полза за стягане на мускулите на бедрото и оформянето на формата на тялото.

Четири ъгъла хлабав бельо - дължината на панталоните достигне горната част на бедрото, най-вече памук текстура, хлабав и нееластично, обикновено има преден тока, защото тя не обвивам налягането на бедрото и крака, тя е много популярна със затлъстелите хора и възрастните хора .


Секси бельо - независимо от размера на лицето, облечен секси бельо, ще направи вашите домакинска работа много забавно. Секси бельо е един вид израз на любов, отдаване под наем любов влиза в състояние на интоксикация и романтика. Тя представлява един вид на романтика и забавления, и живот трябва да украсявам.