Начало > Изложба > Съдържание

Как да перете мъжко бельо?

Dec 23, 2019

Как да перете мъжко бельо


1. Препоръчва се всеки ден да сменяте бельото си. Когато вземате душ, измийте бельото си заедно и ги поставете на балкона, за да изсъхнат. Не го мийте на всеки няколко дни, тъй като това ще причини бактерии.

2. По-добре е да измиете бельото на ръка. Ако го сложите в пералнята, вътре ще има някои други дрехи, а по бельото ще има други бактерии.

А измиването на ръцете е по-чисто, отнема само две минути, за да го почистите. Не използвайте сапун за баня, използвайте специален сапун за пране, за да го почистите.

3. Измийте бельото и избягвайте пряко излагане. Трябва да се изсушава на хладно място преди дезинфекция на слънце. В противен случай бельото се втвърдява и деформира лесно.

4, сухо бельо, не слагайте в килера. Покрийте го с торбичка за прясно съхраняване, запечатайте го и го поставете в хладилника. Този вид бельо е хладно и сухо при носене.

5. При пране на бельо лосионът трябва да е сапунена вода, а приборите са специални, а водата - студена вода. Това е добър начин за смучене на бельо.

6. Измиващият прах има силна алкалност. Ако не се почисти, алкалните вещества, останали върху бельото, ще унищожат слабата киселинна среда на гениталиите, причинявайки размножаване на бактерии.

7. Ако пералнята не се почиства често и дезинфекцира, тя ще произведе много бактерии. Ако бельото се пера в пералнята заедно с други дрехи, то ще замърси бактериите на пералнята и други дрехи. чиста. Обществените тоалетни, с много други бактерии, лесно могат да се качат на бикини.

8. Всеки път, когато миете бельото, първо го сварете в гореща вода за 15 минути, то може напълно да го стерилизира и почисти по-добре.

9. Бельото е в тесен контакт със специални физиологични части и има специални изисквания за хигиена. Ако се смеси с външни дрехи, лесно е да се преминат патогенни бактерии и източници на замърсяване към бельото. Особено чорапите, носенето на мухъл е лесно, ако се смеси с бельо, мухълът ще се предава на бельо.

10. Възможно е кръстосана инфекция да се появи сред членовете на общия живот, защото дрехите се смесват в пералня.

11. Тъй като бельото е сравнително подходящо облекло, има специални умивалници или прибори, особено не за миене на крака или други съдове, които съдържат повече бактерии. Това лесно може да причини бактериална инфекция.

12. Ултравиолетовите лъчи са добра естествена система за дезинфекция, така че измитото бельо да може да бъде изложено на слънце. Ако наистина няма шанс, може да се препоръча да се лекува с висока температура. Духайте и нека не е спретнато.

13. Xiaobian иска да напомни на всички, че не е подходящо да суши в банята, когато обикновено суши бельо.