Начало > Изложба > Съдържание

Как да преценим качеството на тениските по поръчка?

Dec 30, 2019

Как да преценим качеството на тениските по поръчка ?


Много хора не знаят как да преценят качеството на тениските, когато решат да ги персонализират. Това лесно може да доведе до различни проблеми с качеството в тениските по избор. След това ще ви представя няколко много полезни съвета, за да ви науча как да различавате качеството на персонализирането на тениската.

В живота много хора обичат да носят тениски. Тъй като тениската е много универсална, независимо дали се носи отвътре или отвън, тениската може да внесе стилен комфорт. В същото време за младите хора тениските от масово производство вече не могат да бъдат в крак с стремежа ни към личност. Толкова много хора обичат да персонализират тениските си. Персонализирайте тениските, за да подчертаете вашата личност и отличителност и избягвайте неудобството да удряте ризата си. Въпреки това, много хора не знаят как да преценят качеството на тениските, когато решат да ги персонализират. Това лесно може да доведе до различни проблеми с качеството в тениските по избор. След това ще ви представя няколко много полезни съвета, за да ви науча как да различавате качеството на персонализирането на тениската.

1.Квалификационни умения за дискриминация за тениски по поръчка - поглед върху изработката

В миналото, когато носехме тениски, най-предразположени към деколте на деколтето, деформация на дрехи и т.н. В този случай трябва да обърнете внимание на окабеляването на дрехите, когато избирате дрехи. Най-общо казано, по-доброто качество е двойното окабеляване. Ето защо, когато избираме персонализиране на тениската, трябва да обърнем внимание на проблема с окабеляването и най-добре е да изберете двойно окабеляване. Необходимо е също така да се обърне внимание, за да се види дали има дрехи в дрехите, защото тъканите на тениските са предимно рохки.

2, уменията за дискриминация на качеството на тениските по поръчка - миришат на вкуса

Когато купуваме дрехи, обикновено има миризма, така че трябва да обърнем внимание на проблема с вкуса при персонализиране на тениски. Съгласно националните разпоредби дрехите не трябва да съдържат миризми като ароматни миризми, затъмнени миризми и др. Така че, когато избирате тениска по поръчка, ако усетите странна миризма, не я избирайте.

3, уменията за дискриминация на качеството на тениските по поръчка - докосвайте тъканта

Най-общо казано, тъканите на тениските могат да бъдат разделени на памук и полиестер. Памучните тъкани са меки на допир, лоша еластичност и лесно се сгъват. Платът от полиестер-памук се чувства гладък и еластичен и по-лесно се възстановява от гънки.