Начало > Изложба > Съдържание

Как да проектираме шаблон на текст за персонализирана тениска?

Dec 31, 2019

Как да проектираме шаблон на текст за персонализирана тениска?


В днешно време младите хора обичат да се рекламират и да покажат своята собствена личност. Най-болезненото е да удариш риза с някого. Дрехите, които искат да носят, винаги са уникални. Затова обичат да персонализират културни ризи и да проектират шаблони на печат на текст. , И така, как да проектирате модели според вашето собствено разбиране?

Дизайнът на персонализирани персонализирани тениски използва главно софтуер за графично редактиране на софтуер, като PS, CDR и др. PS е софтуер за дизайн на растерни карти, CDR е софтуер за редактиране на векторни графики. Тези два софтуера за графично редактиране са лесни за научаване и лесни за използване, но все пак има някои проблеми, на които трябва да се обърне внимание при моделирането на модели.

Когато проектирате съдържанието, темата на текста трябва да е ясна. Уверете се, че съдържанието на централната идея, която изразявате, е да популяризирате корпоративната култура, или да покажете собствената си личност, или да изповядате любовта, или да изразите вашите хобита, и да знаете целите си. За да започнете да проектирате.

Графичното съдържание трябва да бъде сбито. Печатната площ на тениските е ограничена. За разлика от писането на хартия, което може да бъде продължително, като цяло броят на знаците, отпечатани върху дрехите, е не повече от 20 отпред и 40 отзад. Ако дължината е твърде дълга, отпечатаният ефект няма да е идеален. Така че съдържанието трябва да е възможно най-сбито, за да се подчертаят основните моменти.

Ако искате да отпечатате името или информацията за контакт на тениската, трябва да изберете средната позиция. Като цяло шрифтът трябва да е ясен и изправен, или основател, а също така можете да изберете рекламно тяло или художествен шрифт. Размерът на шрифта трябва да бъде увеличен, а цветовете трябва да са възможно най-ярки. Информацията за контакт обикновено се поставя на най-видното място, размерът на шрифта трябва да бъде увеличен колкото е възможно повече, 3 до 4 числа в средата на номера на мобилния телефон или QQ номера трябва да се добавят с интервали.

Разбира се, можете също да добавите някои уникални модели, като например популярни пакети за изразяване в интернет, двуизмерни аниме герои, герои от игри, абстрактни триизмерни триизмерни снимки и т.н., така че да е по-живо, интересно и по-красив.