Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем размера на мъжкото бельо?

Sep 22, 2019

Как да изберем размера на мъжкото бельо?


Метод 1: Изберете мъжко бельо според действителното им положение, можете да изберете бельо от действителната им обиколка на талията и бедрата. Обикновено няма унифициран стандарт за размера на мъжкото бельо. Различните спецификации за бизнес размер ще бъдат зададени по различен начин, но основната информация е същата, като височина, обиколка на тазобедрената става и обиколка на талията. Размерите на мъжкото бельо обикновено се разделят на М код, L код, XL код, XXL код, XXXL код и т.н. Относителната височина на дупето е 165/90, 170/95, 175/100, 180/105, 185/110, което е сравнително просто преобразуване. Размерите на мъжкото бельо също са разделени в зависимост от обиколката на талията и бедрата. Обиколката на талията и бедрата обикновено е между определен диапазон. Когато избираме мъжко бельо, трябва ясно да разбираме височината им, обиколката на бедрата и обиколката на талията. Дори и да не сме сигурни в избора, можем да ги препоръчаме и чрез помощта на търговци.


Метод 2: Мъжете обикновено купуват бельо в няколко стила. С необходимостта от търсене, мъжкото бельо постепенно се разнообразява. Подобна диверсификация не е нищо повече от по отношение на качеството и структурата на бельото. Мъжкото бельо може да бъде основно разделено на три вида, а именно четири ъгъла, триъгълник и Т. Поради различните форми и стилове, бельото може да бъде разделено на висока талия и ниска талия, а обиколката на талията на бельото ще бъде различна. Според собствения си стил или комфорт, който да избират, стандартите за размер на мъжкото бельо също трябва да комбинират вида на бельото, за да изберат собственото си бельо.


Метод 3: В допълнение към собствената си форма на тялото, вида на бельото и едно нещо е тъканта на бельото, платът понякога ще повлияе на избора на размер на мъжкото бельо, някои материали имат гъвкавост, дори ако общият тип със сигурност не е подходящ за тълпата, това зависи от реалното им положение и избират да купуват, преценете размера на бельото, за да се разпределят еднакво. Размерът е правилният.

Male Brands Cotton Elastic Underwear ,Mens Sexy Lingerie