Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем добро бельо?

Dec 05, 2019

Как да изберем добро бельо ?


Съобщава се, че след носенето на бельо с химически влакна и бельо от полу-памучно влакно в продължение на 14 месеца, броят на сперматозоидите при мъжете намалява. Много хора харчат много енергия за избора на дрехи, но игнорират промяната и подбора на това малко парче плат.


Гащичките са във всякакви форми, но все още има някои принципи, за които да се отнасяме до ~


▌ цвят: опитайте се да изберете светли и плътни цветове


Светлият цвят и плътното бельо на цвят могат да ви накарат да наблюдавате промяната на секрецията по-лесно. Ако има някаква разлика, трябва да видите лекар навреме!


▌ целият памучен материал винаги е предпочитаният материал за бельо


Чистото памучно бельо е удобно да абсорбира потта, но не е лесно да се изсушава; модалните и бамбукови влакна имат добър ефект на изпотяване на потта, така че можете да носите бельо от различни материали според вашите нужди, а най-важното е да го носите удобно - меко, хигроскопично, дишащо, удобно и санитарно. Когато менструацията при жените все още може да избере да има панталони с физиология, които предотвратяват функцията на изтичане.


▌ не е прекалено стегнат


За мъжете, тясното бельо ще обгърне плътно пениса и тестисите, от една страна, ще затрудни нормалната ерекция на пениса, от друга, значително ще отслаби функцията за регулиране на температурата на тестисите и ще повлияе на функцията на сперматогенезата. на тестисите. При избора на стил бельото с плосък ъгъл и плътно прилепване е по-добър избор за мъжете.


За жени бельото се носи твърде стегнато, лесно в вулвата, ануса, уретрата уста често четене. Дългосрочното носене на тясно бельо, вагинит и други инфекции на пикочната и репродуктивната система ще бъдат по-големи.