Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем подходящо бельо за деца?

Dec 20, 2019

Как да изберем подходящо бельо за деца ?


➤ подходящо носете чисто бельо от памук - носете бельо от памучен плат, не само меко прилепване и добра пропускливост, лесно абсорбиране на пот, дори ако е горещо лято, също не е необходимо да се притеснявате от прикриване на топлина.


➤ поддържайте бельото си в правилния размер и достатъчно стегнато, за да ви позволи да се движите и да намалите устойчивостта на бебето си да носи бельо. Изборът на размер се решава според височината на бебешката мазнина тънка, все още има малък трик в допълнение: по дължината на бебешките дупета най-много се превръщат в мярка за място, плюс 5 сантиметра сума за активност.


➤ изберете цвета на вашето бельо - тъмните бикини избледняват лесно и съдържат разнообразни оцветители. Така че, бельото със светъл цвят е подходящо, особено за женското бебе е така, съкровищната мама може да открие здравословния проблем навреме, като наблюдава секрета върху бельото.


➤ Изборът на стил зависи от ситуацията - гащетата имат панталони и плоски панталони, гащетата не са лесни за получаване на светлина до тялото, което е благоприятно за защита на частни части, но е сравнително неудобно, а лятото е лесно да направите корен на бедрото дълго бодлива топлина ; Боксерките са хлабави и дишащи, но лесно се изчерпват със светлина, така че защитният им ефект е сравнително по-нисък. Накратко, всеки стил има своите плюсове и минуси, ключът е да бъде свободно и дишащо, подходящо за бебето. Ако бебето няма конкретни предпочитания, два различни тоалета са добре.


➤ колко да се подготви - бельото трябва да се сменя често мие, под две години лесни за намокряне панталони, подгответе броя на по-доброто, след навършване на две години за приготвяне 4-6 може да отговори на търсенето.