Начало > Изложба > Съдържание

Как да изберем жилетка?

Dec 18, 2019

Как да изберем жилетка ?


Форма на тялото


Жилетката с деколте с брюнетки деколте от кръгъл пухкав или свободен колан за декоративно тяло може да ви подхожда, защото може подходящо да свие телесната ви форма, също така може да отклони погледа на другите.


Момичето, което обгръща плосък модел плоска пазва, е общото рамо, е по-тънко, богато "костта чувства красота", най-популярната рязана жилетка тип рамо много ви подхожда. Положението на кондолен колан е близо до шията, деколтето е отворено много високо, има фин драп, подчертан извивката на рамото, нека пазвата има определено пълничко усещане, ако кожата е изгоряла от слънце черна, поставете върху нея, за да има здрава сила повече.


Талия дебела талия твърде дебела наистина по-обезпокоителна. Можете също така да опитате жилетка с форма А с широко дъно или дизайнът, който с висока талия добавя линия на рамото на дума отново, може да направи леко изместване на линията на зрението.


Ширината на раменете, въпреки че ширината на раменете е добрият рафт, който обличам, твърдата и силна линия, която може да обърне триъгълник, е трудно да се избегне липсата на женствен вкус. Можете да промените външния вид, като изберете жилетка с широко гърло, широко рамо, която се увива леко около ставата на рамото и рамото.


Женската тънка фигура на рамото, рамото е подхлъзнато, носенето на тънка жилетка с кондолен колан може да даде човек от визията с илюзията за широко рамо, все пак може да изглежда по-енергичен в същото време.


Индивидуален стил на характера


Естествените любовни чувства избират жилетка за плетене, тя създава човек със здравословно впечатление, заслужава да се изкачи торбисти панталони, за да изглежда спокойна и удобна.


Романтичните любовни чувства могат да бъдат домашни шалове в хавайски стил или жилетка. Изберете голямата квадратна кърпа с ярък дизайн, сгънете триъгълник наполовина, два на ъгъла е издърпана до врата задни вратовръзка малък възел, ляв и десен ъгъл се плете отзад, станете шикозен деколте за връзване на колан жилетка, а именно. Умните любовни чувства избират малко счупено цвете или точков дизайн, за да получите част, рамене или да играят ролята на малката жилетка, която има ръб на листа на лотос, ще ви направи по-сладки и прекрасни.