Начало > Изложба > Съдържание

През колко процеси преминава персонализирана тениска?

Dec 30, 2019

През колко процеси преминава персонализирана тениска ?От какво се състои тениска по поръчка? На следващо място ще ви представя важните компоненти на тениските по поръчка: дъното на тениските и принтирането на тениски. А качеството на персонализирането на тениската се определя от тези два аспекта. Само когато тези два аспекта отговарят на изискванията, те могат да се считат за висококачествени тениски по поръчка.


И така, как да изберем риза по поръчка? Първият е платът на тениските. Повечето хора харесват памучните тениски, но памукът с къс ръкав на пазара също варира по цена и качество. Първият е памукът. Печеният памук е по-добър от обикновения памук, а след това тениските. Брой и тегло, колкото по-голям е броят, толкова по-добро качество, 21 памучни тениски обикновено се използват на пазара, има някои 26 и 32, 40 тениски могат да бъдат преброени Горната част е много добра, а теглото ни изберете е малко по-тежък, а качеството ще бъде много по-добро. Другото е мерсеризиращо лечение. Мерсеризираните тениски са по-удобни за носене, особено подходящи за лятото. За 100% мерсеризирани памучни тениски каза, че цената е сравнително скъпа, от тези аспекти можем да видим дали една тениска е с добро качество.


Като говорим за самата тениска, нека поговорим за печат. Има много процеси на печат. Основните, които обикновено се използват на пазара, са коприненият екран, термичният пренос, директното инжектиране, бродерията, топлопредаването и други процеси, но повечето от процесите изискват голямо количество Високо, от което термичният трансфер като традиционен процес може да постигне малък ред персонализиране, което в момента е най-много на пазара, и груповото персонализиране на печат може да има повече възможности. Видът на печатния процес отразява до известна степен силата на тази компания.