Начало > Изложба > Съдържание

Колко време ще отнеме, за да се отървем от него?

Dec 05, 2019

Колко време ще отнеме, за да се отървем от него?


Въпреки че много хора често могат да перат и сменят бельото си, те не знаят продължителността на експлоатационния си живот, особено за възрастните хора, те често се износват и деформират преди да ги хвърлят. Всъщност по този начин възникват рискове за здравето


▌ по-добре сменете бельото си за половин година


Като цяло, използването на бельо с висока честота, най-доброто половин година за промяна. Обезцветяването на бельото се измива или избледнява, деформация на износване, без еластичност, ефект на абсорбция на влага и пропускливост на въздуха са лоши, което показва, че бельото ви трябва да бъде заменено.

Има една добра поговорка: колкото и да сте бедни, не можете да сте бедни в бельото


▌ не повече от 2-3 дни за смяна на бельо

Трябва да формираме навика често да мием и сменяме бельото. Препоръчва се да сменяте бельо всеки ден, а най-дълго време е не повече от 2-3 дни. Ако ситуацията е специална, например, когато се потите много през лятото, по-добре сменете дрехите два пъти на ден. Що се отнася до настоящия есенен и зимен сезон, въпреки че температурата е ниска и потта е малко, няма разлика между различните екскреционни дейности и други сезони. Все още се препоръчва да сменяте бельо всеки ден!

Не забравяйте да се отделяте от останалите дрехи при почистване! Особено не може да се измие с чорапи, много е вероятно мухълът да попадне на бельо! Препоръчва се също да накисвате в течна течност за 15 минути преди измиване на ръцете, но не използвайте сапун и прах за пране! Измиващият сапун, прахът за пране са алкални, ще разрушат частния киселинно-алкален баланс, най-добрият може да използва специален перилен препарат о.


▌ много хора все още се борят с коя страна да се мотаят?

Разбира се, кожата на бельото трябва да бъде изложена на слънце и да се стерилизира отвън!

Това няма ли да причини повече мръсотия?

Всъщност коя страна на въздуха има малко въздействие, най-критичният въпрос е дали да изперете бельото старателно. Околната среда е чиста, суха и проветрива. Освен това бельото трябва да се поставя отделно. Можете да закупите някои специални торби за съхранение или да ги поставите в чисти найлонови торбички, така че да получите прах и бактерии и да повлияете на здравето ви.