Начало > Изложба > Съдържание

Как мъжете избират бельо?

Sep 20, 2019

Как мъжете избират бельо?


Метод за избор на бельо:


1. Първо потвърдете размера


2. Избор на стилове


Мъжкото бельо обикновено има триъгълници и ъгли (четири ъгъла), разбира се, има и други неща, като панталони с форма на Т, хората с по-дебели крака не трябва да избират твърде тясно бельо, опитайте се да изберете тип триъгълник, ако искате да изберете плоски ъгли , най-добрата страна на бельото не трябва да бъде твърде свободна, в противен случай ще бъде лесно да се навие. Бельото с тънки крака не трябва да бъде твърде свободно, леко тънко. Но сега дизайнът на бельо е много разумен, обикновените хора могат да намерят свой собствен триъгълник или бельо с плосък ъгъл.


3. Избор на тъкани


Платът е един от ключовите фактори. Ако тъканта не е добра, ще бъде неудобно за носене. Има чист памук и много смеси, като памук и други тъкани. Както и да е, комфортът при контакт с кожата е важен. В допълнение към забелязването на тъканта на бельото, ако е възможно, пробите трябва да се докосват с ръка и да се усещат.


4. Избор на различно използване


Когато избираме бельо, трябва да комбинираме собствената си действителна ситуация, като например дългосрочно заседнало занимание, пропускливостта на въздуха трябва да се постави на първо място, ако е много студено, чистият памук е много добър. Също така трябва да се обърне внимание на това, какви поводи за носене на бельо, спорт, щит и дишане е много важно, носете официални дрехи, плоските панталони са по-добри.

Best Men's Seamless Athletic Compression Boxer Briefs Shorts