Начало > Изложба > Съдържание

Как се класифицират женското бельо?

Dec 27, 2019

Как се класифицират женското бельо ?


Класификация на бельото

1. Тип с ниска талия: височина по-ниска от 8 см под пъпа, наречена ниска талия. Като цяло по-секси бельо за този стил. Тип със средна талия: Височината е в рамките на 8 см под пъпа, което обикновено се нарича средна талия. Това е най-разпространената спецификация и стил като цяло, а характеристиките му за носене са подобни на високата талия. Тип с висока талия: Тези, чиято височина е над пъпа или над, се наричат с висока талия. Дизайнът с висока талия е по-удобен, освен това има повече топлина и повече плодове, освен това има и по-добра поддръжка за бедрата.

2. Къси панталони: обикновено са обичайни, малко приличат на бикини със средна талия, но поради различни материали, имат малко сдържаност; късите панталони, които обикновено са обичайни, донякъде са подобни на бикините с висока талия, с регулируеми ефекти на корема и бедрата; Безшевни панталони: Този панталон е по-подходящ за съчетаване на тънки ленени дрехи и плътно прилепнали дрехи; къси панталони с висока талия, типичен панталон до бедрата надолу до 4-6 см под бедрото, бедрата и корема имат по-добър ефект; дългите панталони са дълги панталони, които са дълбоки 17-24 см под бедрото.

Той има цялостна функция за корекция за повдигане на бедрото, бедрата и корема и има най-добър ефект за тези, които имат увиснали бедрата. Дълги панталони с висока талия, това е диамантен дизайн, който обикновено се използва на корема и има договорена стомашна изпъкналост Ефектът на долната част на корема.