Начало > Изложба > Съдържание

История Развитие на мъжко бельо

Jan 10, 2019

Праисторически мъже са използвали колан, а археолозите са открили фрагментите от кожата на животните преди около 7000 години, вероятно като на пелена на бебето. Древните гърци също използвали колан, а историците подозирали, че ще ги носят само роби, а мантиите на гражданите изглеждаха голи. Древните римляни искали да бъдат разнообразни, някои носели дълги панталони и някои опаковки.

13-ти век

Появиха се кошери. Брайс е саксонска, с джобни разхлабени гащи, дълги колене, изработени от лен, и вързани с въже на кръста, носени от краля на фермера. През Възраждането панталоните стават по-къси и входната врата се отваря, за да не се налага мъжете да свалят панталоните си, когато уринират. Набръчканият праг е или бутон или въже, което е прототип на модерни мъжки панталони. По това време мъжете не носеха външни панталони, а плътно прилепналите чорапи бяха поставени извън панталоните и фиксирани с жартиери, така че Хенри VIII сгъсти чатала на панталоните. Историците предполагат, че той може да има бинт, потопен в отвари в чатала си, за да облекчи болката, причинена от сифилис. Много мъже използват прага за облицовка като удобен джоб, който съдържа лекарства и пари за лечение на полово предавани болести.

Епохата на Тюдорите

Мъжкото бельо стана стабилно и просто, с колене на коленете и копчета на планката. Платовете бяха направени от памук и коприна в допълнение към бельото. Постепенно тя се превърна в гащеризон и гащеризонът разработи здраво прилепнали панталони, които израснаха до глезена. Боксьорът от 19-ти век Джон Сулива обича да носи тесни панталони, за да играе, така че този дълъг панталон също се нарича "Джон".

1935

Jockey продава първите триъгълни бикини в света с Y-образни шевове в Чикаго. Триъгълното бельо позволява размерът на краката на мъжа да достигне границата, а историците на дрехите смятат, че значението му е сравнимо с това на сутиен. За три месеца в Съединените щати бяха продадени 30 000 джоба, а Jockey се втурнал да произведе "мъжката" серия, която беше изпратена до моловете в Съединените щати. Тук започна състезанието за боксови шорти и гащета и двете страни твърдяха, че носят по-здравословни и по-удобни. През този период бельото бе зашито с еластична лента, а думата "гащи" бе включена в речника.

След края на Втората световна война

Мъжкото бельо има цвят и шарка, а появяващите се тъкани като вискоза, полиестер и ликра придават плътност и еластичност на бельото, а стилът на гащите е по-компактен. Британските популярни кльощави джинси от 70-те години са премахнати гащи.

80-те

Дънките на Леви избухнаха във вихрушка от боксови гащи. Британският супермодел и популярният певец Ник Камен взеха най-известната реклама за марката Levi's 501 jeans. В прането Ник носеше бельо и седеше пред пералната машина. Носеше бели памучни панталончета без Y-образна форма. Жените, които са били разтърсени, са си купили обратно боксовите панталони и изглежда, че техните мъже са сложили боксови гащи и са станали сладък Ник. Нови дизайнери като Пол Смит също започнаха да проектират боксови гащи, разбира се, бельото му е незаменима за дъгови ивици. Подобно на палтото на Смит, боксовото бельо стана главата на юпите; и мъжът, облечен с панталоните, винаги е синът на майката, виждайки панталоните с Y-бода по-скоро като бебешка пелена! Модата на бельото прави мъжете склонни да се отнасят към тази малка рокля за първи път. Отначало мъжкото бельо само подчертаваше практичността и здравето. Модната индустрия и хомосексуалните мъже дадоха на мъжкия пазар на бельо разнообразие от стилове, като например джапанки и долни гащи.

90-те години

Кейт Мос и рок звездата Мах Марк критикуваха бельото за Калвин Клайн. Мъд Марк беше гол и се взираше в Мос, който носеше само две бельо. Поясът на дънките му показваше еластичната страна на бялото бельо, а логото на марката на върха беше ясно видимо. През 2008 г. най-популярни бяха ултра-късите боксови чорапогащи, в сравнение с бельото на Джохор Борг, което беше само 25 см дълго.

21-ви век

През 1999 г. г-н Kang Jiaming, изобретателят на тайванското бельо за патентен пакет King Style, страда от дългосрочно безплодие след сключване на брак поради фактори за бельо и е недоволен от липсата на подобрение в традиционното мъжко бельо. Затова вентилацията и вентилацията на мъжкото бельо са проектирани от характеристиките на физиологичната структура на мъжете. Comfort. Дизайнът на бельото има не само специална чанта за скротуми, но също така прави и скротума да се вентилира и съхранява на сухо, като се избягва триенето и притискането на скротума и бедрото. Неговото уникално позициониране на пениса нагоре и надолу два основни модела. Отделяне на скротума на мъжа от пениса, ерекцията на пениса може да се позиционира с тенденцията, трите отвора са не само вентилирани и сухи, но урината е супер удобна. В миналото мъжкото бельо е само новаторски пробив в дизайна на тъканта и пренебрегването на физиологичните характеристики на мъжете.

2011 година

Новите популярни елементи несъмнено са стилни, кратки, грижовни и фокусирани. Лозунгът на красивото мъжко бельо е удобен, най-добрият, красив избор на живот. Целта е да се изтласка индустрията за мъжко бельо на ново ниво.