Начало > Изложба > Съдържание

Разработване на бельо

Dec 10, 2019

Разработване на бельо


Триъгълно бельо (найлон)


Праисторическите мъже използваха пояси. Археолозите откриха фрагменти от животински пояс на кожата преди 7000 години. Те спекулираха, че формата на пояса е подобна на бебешките пелени. Древните гърци също използвали пояси. Историците подозират, че са ги носили само роби и че каитонгските ризи на гражданите сякаш са голи. Древните римляни искали да разнообразят. Някои носеха дълги долни гащи, а други носеха увити колани.


Тринадесети век

Брейс се показа. Braies е саксонски термин за торбени гащички, дължина до коляното, изработени от лен, с шнур в кръста, за да ги закопчат, носени от крале и фермери. По времето на Ренесанса бикините са станали по-къси, а предната част е била отворена, така че мъжете да не трябва да свалят бикините си при уриниране. Плисираната планка е или закопчана или прибрана плътно с въже, превръщайки се в първообраз на съвременните мъжки панталони. По това време мъжът не носеше гащеризон, но облече чорапогащи над гащите и ги фиксира с жартиери, така че Хенри VIII подплати чатала на гащите. Историците предполагат, че той може да е скрил превръзка, напоена с течно лекарство в чатала, за да облекчи болката от сифилиса. Много мъже използват предната част на бикините си като удобен джоб, за да държат лекарства и пари за лечение на венерически болести.


Тудор Ера

Мъжките долни гащи станаха стабилни и прости, стигнаха до коляното, с копчета отпред, а тъканта започна да използва памук и коприна освен лен. Постепенно еволюира в чорапогащник, който се развива в плътно глезени гащи. През 19 век боксьорът Джон Съливан обичал да носи гамаши, за да се бие, затова те били наречени „Джон“.1935

Джокей продаде първите в света гащета в Чикаго с предни шевове във форма на Y. Бельото на триъгълника позволява на експозицията на крака на мъжа да достигне границата, а историкът на облеклото смята, че значението му е равно на това на сутиена. За три месеца в Съединените щати бяха продадени 30 хил. Триъгълни гащи, а жокейната компания спешно произведе серията "мъжки", които бяха изпратени в магазини из Съединените щати със самолет. Оттогава започва конкуренцията между боксерки и къси панталони, като двете страни твърдят, че са по-здрави и по-удобни за носене. През този период думата „долни гащи“ беше включена в речника.


След края на Втората световна война

Мъжките долни гащи са с цветове и шарки, район, полиестер, лайкра и други нови материи увеличават стегнатостта и еластичността на гащите, а стилът на гащетата е по-прост. Кльощавите дънки бяха популярни във Великобритания през 70-те години на миналия век, а гащетата за известно време биеха боксьорите.


осемдесетте години

Дънките на Леви заляха вихър от боксови гащи. Британският модел и поп звезда Ник Камен засне най-известната реклама на марката за 501 дънки на Levi. В прането Ник седеше пред пералнята в бельото си, но не носеше бельото с бял памучен боксер с Y-образна форма. Развълнувани жени купуват обратно десетки боксьорски гащи. Изглежда, че когато мъжете им облекат боксерски гащи, те стават прекрасен Ник. Пол Смит и други нови дизайнери също започнаха да проектират боксови гащи, разбира се, неговите гащи с Rainbow Stripes. Подобно на палтото на Смит, боксерските гащи стават гардероба на Юпи; докато мъжът в гащи винаги е добрият син на майката. Погледнете гащетата с Y-образен шев, които приличат повече на бебешки пелени! Модата на долни гащи кара мъжете да имат отношение към тази малка рокля за първи път. В началото мъжките долни гащи само подчертаваха публичността на практичността и здравето. Модната индустрия и гей мъжете дадоха на пазара за мъжки бельо разнообразие от цветни, по-панталони, панталони с ниска талия и други отхвърлени стилове.


90-те

Кейт Мос заедно с рок звездата мартенски марк заснеха критично критикуваната реклама за бельо за Калвин Клайн. Марки Марси е гола и прегръща мъх в чифт гащи. Еластичният ръб на белите му гащи е изложен извън кръста на дънките му, а логото на марката се вижда ясно. През 2008 г. ултра късите чорапогащници бяха най-популярни, с крака само с 25 см по-дълги от тези на бельото на Жан Борг.Двадесет и първи век

През 1999 г. г-н Кан Джиаминг, изобретател на долни гащи на панталони в стил крал на Тайван, беше недоволен от липсата на подобрение на традиционните мъжки долни гащи поради дългосрочното безплодие, причинено от долни гащи, така че той проектира вентилацията, вентилацията и комфорта на мъжете долни гащи въз основа на характеристиките на физиологичната структура на мъжете. Дизайнът на долни гащи има не само специална скротална чанта, която кара скротума да се проветрява и поддържа сух, но и избягва триенето и екструдирането между скротума и бедрото. Уникалното му позициониране на двата основни вида пенис нагоре и надолу. Мъжките скротум и пенис се поставят отделно, а ерекцията на пениса също може да се позиционира по хомеопатичен начин. Трите отвора са не само вентилирани и сухи, но и са супер удобни за уриниране. В миналото дизайнът на мъжки долни гащи се фокусираше само върху дизайна на цвят и плат, но игнорираше дизайна на физиологичните характеристики на мъжете.