Начало > Изложба > Съдържание

В сравнение с 400 бельо с големи имена, представянето на мъжкото бельо в гамата от 0 блока е доста близко по отношение на изработка и комфорт!

Dec 24, 2019

В сравнение с 400 бельо с големи имена, представянето на мъжкото бельо в гамата от 0 блока е доста близко по отношение на изработка и комфорт!


Поне не показа очевидната разлика по отношение на цената! Мисля, че това явление идва от следните причини:

Първо, както бе споменато в началото на статията, мъжките долни гащи са направени предимно от памук и малко количество химически влакна и не се използват специални материали. Това дава много възможности за спечелване на достъпни марки. И бельото не е като шал или ръкавици, не се докосвайте многократно от богатите на тактилни нерви пръсти. Напротив, бельото е по-скоро без чувство за присъствие. От тази гледна точка текстурата е сравнително обикновена и тя вече може да отговаря на основните изисквания.

Второ, трябва да благодарим на суперразвитата текстилна индустрия на Китай. Специализирани и опитни практици, хардуер и оборудване от световна класа и дългосрочни традиции в индустрията ни дадоха възможност, поне в Китай, да купим мъжко бельо, което има значителен стандарт на цена от 40 юана. В чужбина това ниво на бельо определено ще се продава за поне 9,99 евро.

След като говорим за близкото място, нека поговорим за разликата:

От гледна точка на вида панталони очевидната разлика в качеството на бельото на тази цена се отразява главно в Boxer.

Тъй като е различен от Brief или други панталони, Boxer използва главно "памук", подобен на този, използван на ризи. Всъщност памукът, използван на по-високия ценови боксер, има ясна преднина по отношение на броя и текстурата. Това е интуитивно да видите или усетите директно върху горната част на тялото.

Най-общо казано, освен вида панталони, основният недостатък на тази цена по отношение на твърдата здравина е издръжливостта. Новото време е наред. След няколко машинно пране памукът ще стане леко разхлабен. Ако е направен от чист памук, усещането за оцветяване на повърхността на тъканта също ще намалее. Като се има предвид обаче, че тези марки имат и бързо движещи се свойства и бельото не е необходимо да има продължителност на живота повече от 5 години като кожени обувки по поръчка, така че леката липса на издръжливост все още е в допустимите граници. ,

Това не са особено забележими разлики в сравнение с твърдата мощност. Това, което липсват тези панталони, е главно премията на марката. За Uniqlo мъжкото бельо обикновено е полуотворена хартиена обвивка. Окачена на рафта, неизбежно ще бъде докосвана от малките брат и сестра, които минават покрай нея, а понякога някои дизайнерски модели за сътрудничество ще поставят найлонова торбичка. Добре е да го носите сами.