Начало > Изложба > Съдържание

Бельо за деца, трябва да изберете памук или модал

Dec 20, 2019

Бельо за деца , трябва да изберете памук или модал


Памукът е наред.

1, кожата на бебето е много деликатна, тъй като бельото е тясно облекло, майката трябва да бъде внимателна, когато купува.

2. Опитните майки знаят, че текстурата е основно значение при закупуването на бебешко бельо. Тя трябва да бъде изработена от памучна тъкан с добро усвояване на пот, дишане и комфорт. Препоръчвам да използвате памук. Памукът е мек и абсорбира влагата бързо. Винаги е подходящ за бебешко бельо. Памучното бельо обаче не изсъхва лесно. Ако лятото се поти и мокро бельо, бъдещите майки трябва да сменят чистото бельо възможно най-скоро, за да не се настине бебето.

3. Освен това, ако е деликатно бебешко бельо, обърнете внимание на физическите характеристики на бебето, когато проектирате, за да избегнете инциденти, като случайно хранене на бебето. След като купите бебешко бельо, най-добре е да отрежете нишките, яките, водни знаци и др. По бельото, за да предотвратите тези твърди предмети да надраскат кожата на бебето и да причинят дискомфорт.

4. Buddy Belle е марка за детско бельо от висок клас, която произхожда от сладкото зайче Buddy и заек Belle. Той съдържа красивото значение на здравето, щастието и растежа, а също така покрива любовта на Баума към децата. Марката се намира в Шанту, родния град на бельо и е инвестирала много в разходите за проверка на качеството. Проверка и контрол от източника, за да се гарантира, че продуктът е здрав и зелен и да се гарантира, че продуктът е щадящ кожата, удобен и здрав.